Şile - 2016

31 Temmuz- 7 Ağustos 2016

Kamp Evi

Şile

Epeyce uğraş sonucu bulunan büyük bir ev sayesinde Oyakamp uzun yillar sonra 2. Kez Şile'nin tertemiz havasını soluyarak yapıldı. 2016 yazı boyunca dönemsel olarak yerleşilen büyük bahçeli müstakil ev, denize yürüme mesafesi ve badmington turnuvalarindan, birbirinden eğlenceli kapaniş partisi yapmaya elverisli yemyesil büyük bahçesiyle 5 devre kampa, bir cok insana ve yaşantıya ev sahipligi yapti.
Evin dışında bol köpek ve kedinin olmasi, onlardan tedirgin olan kampci ve gönüllülerimize birarada yaşamanın mümkün olabilecegini sık sık hatırlattı. "Farklı olanla birlikte yaşam" mottosu uzman ekibin güvenliği ilk sırada tutacağı şekilde tüm doğayı kaplıyordu. Şile kampında da 2 sezondur gelenek haline getirdiğimiz son gün yapılan kamp şakaları sayesinde ayrılış temasına ince dokunuşlar yapılıyordu. Oyun ve eylem iyilestirir, bu kamp boyunca denizde, son gün kamp sakalarinda, çatı katında ve bahçede bolca oyun oynandi, kitaplar okundu. Kamp boyunca birbirinden çok farklı olan insanlar bazen bir oyunda yada şakada, bazen beraber yemek pişirme, alışverişe gitme ya da yürüyüş anında kocaman bir tatili ve hayatın somut bir kısmını birlikte deneyimlediler.